Mersin’de aracın kundaklandığı anlar kamerada


Mersin’de kask takan bir şüpheli, park halindeki aracı ateşe verdi. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

Tarih : 11 Mart 2025 Salı 12:56

Olay, gece yarısı merkez Akdeniz ilçesi Camili Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kafasında kask takılı şüpheli bir şahıs, park halindeki hafif ticari aracın yanına geldi. Araca yanıcı bir madde döken şüpheli, daha sonra ateşe verdi. Parlayarak alev alan araç yanmaya başlarken, şüpheli hızla olay yerinden kaçtı. Bir süre sonra çevredekiler yangını fark ederek müdahale etti. Yangın söndürülürken, araçta maddi hasar oluştu. Durumun bildirilmesi üzerine polis ekipleri, şüpheliyi tespit etmek için çalışma başlattı. (İHa)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA