image

Okunma : 27  Tarih : 11.03.2025  E-Mail : yakupboncuk2019@gmail.com

 
Yakup Boncuk

ALİ BOLTAÇ BAŞKAN NE DİYOR?

Medya Mensupları Derneği (MEDYAD)  olarak Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ı konuk ettik.

Başkan  Boltaç’ı MEDYAD’a gelişinde başkan Okan Çalışkan, Medyad yönetim kurulu ve Cemiyet üyesi gazeteciler olarak kendisini  karşıladık..

Yaklaşık 2.5 saat süren  sohbet ve bilgi alışverişinde  MEDYAD başkanı Okan Çalışkan, “Hepimiz Tarsus ortak paydasında yaşadığımız bu kente faydalı olmaya çalışıyoruz. Sizde belediye başkanı olarak bu şehrin şehr-i eminisiniz. Yakında bir yılınız doluyor. Geçen sürede yaptıklarınız ve gelecek 4 yılda yapacaklarınız için şimdiden teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra Tarsus ve projelerle ilgili açıklamalarda bulunan başkan Ali Boltaç “Öncelikle halkımızın  ve sizlerin Mübarek Ramazan ayını kutluyorum. Bu Ramazan ayında da Belediye olarak piyasa denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyoruz. Belediye olarak ürettiğimiz ekmeği 7.5 liradan satmaya devam ediyoruz. Elimizden geldiğince zam yapmamaya gayret edeceğiz. Normal ekmek piyasada 10 TL ile 12.5 TL. Bizim üretimimizin herkese ulaşması için mahallelere ekmek satış kulübeleri koyduk. 10 Mart tarihi itibariyle 12 mahallemizde 12 kulübede ekmek satışımız başladı. Bu kulübelerde o mahallede ihtiyaç sahibi kadınlarımızdan birer kişi ekmek satarak yararlanacak. İleride sayıyı artıracağız.

Değişik mahallelerde kütüphane ve okuma salonları yaptırıyoruz. Çocuklar ve gençlerinde isteklerini yerine getiriyoruz. Ayrıca yeni park yapımlarının yanı sıra 16-17 eski parkımızı elden geçireceğiz. Tüm Oyun aletleri yenilenecek. Bir de  Tarsu AVM yanına Tema Park yaptırıyoruz.” diyerek konuyu Emeklilere getirdi.

Boltaç, Tarsus Kalburcu yolu üzerinde  Köylü Pazarı karşısında Emekli evi düzenlediklerini bunu açılışının bu hafta yapılacağını belirterek “Kadınlarımızın ve Emeklilerin her zaman yanındayız. Açacağımız  emekli evinde  sık sık eğitici konferanslar düzenleyeceğiz. Kan alma ve tahlil dahil birçok sağlık hizmeti vereceğiz. Gezici sağlık araçlarımızda köyleri gezecek.” diye görüşlerini dile getirdi.

Başkan Boltaç, ayrıca  Şehit ishak mahallesinde bulunan eski ekmek fırınının yerinin ne olacağı konusunda bazı düşünceleri olduğunu, buraya proje hazırlatılacağını, Üstgeçit altındaki işyeri sahiplerine buranın bir aya kadar yıkılacağını ve kendilerine yeni dükkan bulmalarını bildirdiklerini hatırlattı ve   “bizim gibi basınında bu kente yapacağı çok hizmetler var. Bizim yapacağımız hizmetlerde de basından destek istiyoruz. Çünkü her şey Tarsus ve Tarsus’ta yaşayanlar için” dedi.

Konuşmalar ve sorulara verilen cevapların ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Gerçekten sıcak ve samimi bir ortamdı. Bu ziyareti için başkan Ali Boltaç’a teşekkür ederiz.

Boltaç ile sohbetimizde daha konuşulan çok konular var. Onlarıda zaman zaman başlıklar halinde sizlerle paylaşacağım




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz :

Güvenlik Kodu : Güvenlik Kodu
Kod :

 


 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA