Yine o gazeteci yine skandal!


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na limon kumpasını çeken sözde gazeteci M.D., bir skandala daha imza attı. CHP üyesi bir kadın üye hakkında ahlaksızca iddialarda bulunan M. D., bir kez daha gözaltına alındı.

 

Tarih : 20 Haziran 2020 Cumartesi 15:34

Necdet TAŞ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na limon kumpasını çeken sözde gazeteci M.D., bir skandala daha imza attı. CHP üyesi bir kadın üye hakkında ahlaksızca iddialarda bulunan D., bir kez daha gözaltına alındı. Konuyla ilgili twitter hesabından bir açıklama yapan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, “Bir insan namusunu sokakta bulmamıştır. AKP üyesi Mahmut Dölek,bizim kadın üyemize akıl dışı biçimde "Haysiyet cellatlığı" yaparak ve yalan söyleyerek iftira attı” dedi.

GÖZALTINA ALINDI

CHP’li Antmen’in twiti sonrası şahıs gözaltına alınırken, Mersin Valiliği’nden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: “Mersin CHP Milletvekili Avukat Alpay Antmen tarafından Twitter hesabında paylaşılan bir kadın üyelerine yönelik iftira atıldığı yönündeki paylaşımla ilgili olarak: CHP Milletvekili Av.Alpay Antmen’in bahsettiği kadın üyelerine iftira ettiği iddia edilen M.D. isimli şahıs Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla emniyet birimlerimizce gözaltına alınmış olup yasal işlemler devam etmektedir.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA