KAVGA İSTEMİYORUZ!


Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yaşanan gerilimli toplantının yankıları sürüyor. Mersin’in sorunlarının kavga ile çözülemeyeceğinin altını çizen MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, “Amacımız hiçbir zaman muhalefet etmek değil, görüşlerimizle sizlere destek olmak. İş dünyası olarak, Mersin’de sorunların kavga etmeden ve siyasi ya da herhangi bir rant gözetilmeden çözülmesini istiyoruz” dedi.

 

Tarih : 13 Temmuz 2020 Pazartesi 16:11

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yaşanan gerilimli toplantının yankıları sürüyor. Belediye meclisindeki kavgaların Mersin’e zarar verdiğini ifade eden MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ve MTSO Yerel Yönetimler Çalışma Grubu harekete geçti. Belediye Başkanları arasındaki kavgaların artık son bulmasını isteyen Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yerel Yönetimler Çalışma Grubu bu kapsamda belediye başkanları ziyaretlerine başladı.

“SORUNLARI KAVGA ETMEDEN ÇÖZÜN”

 Çalışma Grubu ilk olarak Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclisi içerisinde çalışma grupları kurduklarını bunlardan birisinin de Yerel Yönetimler Çalışma Grubu olduğunu söyledi. Kentteki belediyelerin faaliyetlerini yakından takip ederek destek verip önerilerde bulunmak adına kurulan bu grubun şehir planlamasına katkı sağlamak istediğini vurgulayan Kızıltan, “Amacımız hiçbir zaman muhalefet etmek değil, görüşlerimizle sizlere destek olmak. İş dünyası olarak, Mersin'de sorunların kavga etmeden ve siyasi ya da herhangi bir rant gözetilmeden çözülmesini istiyoruz” dedi. HÜSEYİN KIRKGÖZ’ÜN HABERİ

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA