İÇEL ŞAMPİYONLUĞU KUTLAYACAK


Pandemi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Bölgesel Amatör Ligleri oynanmadan tescil etmesiyle BAL 5. Grupta şampiyon olarak 3. Lige çıkan temsilcimiz İçel İdman Yurdu şampiyonluk kutlamasını yarın saat 19.25’te Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda kutlayacak. Bütün Mersinlileri kutlamalara davet eden İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Konvoy ile birlikte şehir turu yapacağız. Saat 19.00 gibi Mersin İdman Yurdu meydanında olacağız. 19.25’te ise kutlamamızı gerçekleştireceğiz. Meşaleler yakacağız. Şampiyonluk coşkumuzu doyasıya yaşayacağız” dedi.

 

Tarih : 17 Temmuz 2020 Cuma 13:08

Hüseyin KIRKGÖZ

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş’ı ziyaret eden Saltık, desteklerinden ve katkılarından dolayı Ertaş’a teşekkür etti. Ertaş’da İçel İdman Yurdu’nun şampiyonluğunun kentte büyük bir sevinç ve heyecan yaşattığının altını çizerek, İçel İdman Yurdu’nun önce 3. Ligde kalıcı olarak kalacağına ve sonra da şampiyon olup basamakları adım adım tırmanıp bir üst liglere yükseleceğine inandığını söyledi.

KUTLAMALAR İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAM

Öte yandan pandemi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Bölgesel Amatör Ligleri oynanmadan tescil etmesiyle BAL 5. Grupta şampiyon olarak 3. Lige çıkan temsilcimiz İçel İdman Yurdu şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutlayacak. Büyük hazırlıkların yapıldığı kutlamalar 18 Temmuz Cumartesi saat 19.25’te Mersin İdman Yurdu meydanında yapılacak. Valilik tarafından verilen kutlama izninin ardından taraftar grupları ve Kulüp Başkanı Metin Saltık tarafından kutlamalara katılım çağrısı yapıldı.

“ŞAMPİYONLUK COŞKUMUZU DOYASIYA YAŞAYACAĞIZ”

İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, yaptığı açıklamada, şampiyonluk kararının yapılan resmi açıklama ile tescillendiğini söyledi. Bu kararın ardından 18 Temmuz Cumartesi günü saat 19.25’te Mersin İdman Yurdu meydanında bir kutlama yapacaklarının ifade eden Saltık, “Bütün kent protokolünü, taraftarlarımızı, kırmızı şeytanları bütün kenti şampiyonluk kutlamasına davet  ettik. Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda saat 19.25’te bir buluşma gerçekleştireceğiz.  Kutlama öncesi saat 18.30’da eski Tevfik Sırrı Gür Stadı önünde toplanacağız. Orada bir konvoy düzenleyeceğiz. Konvoy ile birlikte şehir turu yapacağız. Saat 19.00 gibi Mersin İdman Yurdu meydanında olacağız. 19.25’te ise kutlamamızı gerçekleştireceğiz. Meşaleler yakacağız. Şampiyonluk coşkumuzu doyasıya yaşayacağız. Tebrikler olacak. Şampiyonlukta katkısı olanlara teşekkür edilecek. Konuşmalar yapacağız. Teknik ekibimiz, çok değerli futbolcu kardeşlerimiz, personelimiz ve büyük taraftarımızın desteğiyle görev İçel İdman Yurdu’nu zirveye taşımanın ve hak ettiği yere döndürmenin gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Şampiyonluğumuz şehrimize, camiamıza, taraftarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

“EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ TARAFTARIMIZ”

 Öte yandan İçel İdman Yurdu’na geri dönüş kararı alan Kırmızı Şeytanlar Taraftar Grubuyla ilgili de konuşan Saltık, taraftarın şampiyonluklarına büyük katkı verdiğini anlatan Saltık, “Onlarla ilgili dünde bir sorunumuz yoktu bugünde yok, yarında olmayacak. Artık birlik olma zamanı. Ayrışarak kent sporuna zarar veririz. Yine söylüyorum şampiyonluktaki en büyük destekçimiz taraftarımız oldu. Yağmurda çamurda içerde dışarıda bizi hiç yalnız bırakmadılar. Bizim hep iti gücümüz oldular. 25 bin kişilik müthiş bir stadımız var. Buradaki Ceyhan maçında 10 binin üzerinde taraftar vardı. 3. Lig’de o güzel statta taraftar bizim arkamızdaki en büyük itici güç olacak. Rakip o stada çıktığında korkacak. İçerideki futbol da bunu destekleyince her iki tarafta coşkulu bir organizasyon ortaya çıkacak” dedi.

“ASIL SÜREÇ BUNDAN SONRA BAŞLIYOR”

Ana hedeflerinin öncelikle 3. Lig’de güçlü bir takım oluşturmak olduğunun altını çizen Saltık, “Sonuçta biz bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Çünkü yapacak daha çok işimiz var. Önümüzdeki yıllarda bu takımı 3-5 yıl götürecek bir sistemin oturtulması lazım. Bunun için de özellikle transferde ince eleyip sık dokuyacağız. Yerel yönetimlerin ve kent kamuoyunun da desteğiyle tesisleşme sorununu ortadan kaldırıp, altyapıya büyük yatırımlar yapmak istiyoruz. Asıl zorlu süreç bundan sonra başlıyor. Şampiyonluk sonrasını planlamak çok önemlidir. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımızı yükseltmemiz lazım” dedi.  

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA