Memurlara da bayram ikramiyesi verilsin!


Memurlara da bayram ikramiyesi verilmesi gerektiğini ifade eden Türk Eğitim-Sen Tarsus Şube Başkanı Yaşar Yılmaz, “Memurlarımızın da gerçek anlamda bayram yapabilmesi için bayram ikramiyesi ile onlara da nefes aldırılmalı ve hakkaniyetin gereği yapılmalıdır. Bu kamu çalışanlarının ortak beklentisidir. 12 Milyon çalışana ikramiye verebilen devletimizin bütçesi, görevi başındaki kamu çalışanlarına da ödeyebilecek güçtedir. Hükümetten beklentimiz, iki yıldır sürdürülen bu eksikliği giderecek düzenlemeyi bir an önce hayata geçirmesidir” dedi.

 

Tarih : 18 Temmuz 2020 Cumartesi 14:03

 Hüseyin KIRKGÖZ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Tarsus Şube Başkanı Yaşar Yılmaz, “31 Temmuz Cuma günü Kurban bayramını idrak edeceğiz. Malum olduğu üzere işçilerimiz, işçi ve memur emeklilerimiz olmak üzere 12 milyon civarında çalışana bayram ikramiyesi ödenmektedir. İkramiyeden faydalanamayan ise halihazırda görevi başındaki memurlarımızdır. Israrlı taleplerimize rağmen  büyük ekonomik sıkıntılar içinde hayatını devam ettirmeye çalışan kamu çalışanları  bu haktan yararlandırılmadı” dedi.

“BU ŞARTLARDA MEMURLAR KURBAN BİLE KESEMEZ”

“Yine bir bayram arifesindeyiz. Hem de kurban bayramı gibi ekonomik boyutu da olan bir bayram arifesi. Enflasyon karşısında eriyen maaşlarla ve TÜİK'in nasıl hesapladığı belirsiz ÜFE- TÜFE hesabıyla gittikçe azalan bir alım gücü ile ayakta kalmaya çalışan memurlarımız ekonomik yönden cidden çok zor bir durumdadır” ifadelerini kullanan Yılmaz, “Birçok memur, bu şartlarda kurban kesemeyecek ve bayramı mahzun olarak geçirecektir. Memurlarımızın da gerçek anlamda bayram yapabilmesi için bayram ikramiyesi ile onlara da nefes aldırılmalı ve hakkaniyetin gereği yapılmalıdır. Bu kamu çalışanlarının ortak beklentisidir. 12 Milyon çalışana ikramiye verebilen devletimizin bütçesi, görevi başındaki kamu çalışanlarına da ödeyebilecek güçtedir. Hükümetten beklentimiz, iki yıldır sürdürülen bu eksikliği giderecek düzenlemeyi bir an önce hayata geçirmesidir” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA