Allah hainlere fırsat vermesin!


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir açıklama yapan BBP Yenişehir İlçe Başkanı Naci Akar, "hainler 15 Temmuz’da bambaşka bir yüzle karşımıza çıktılar. Önce devlete sızdılar. Sonra milletin silahını millete doğrulttular. Her badirede yeni bir destan yazan aziz milletimiz, en son 15 Temmuz ihanet gecesinde çıktı sahneye. Çanakkale ruhu alevlendi yeniden. Türk tarihinin kara günü olmaktan Türk milletinin cesareti, vatan aşkı ve bayrak aşkı sayesinde kurtulduğumuz bu ve benzeri olayları Allah bir daha yaşatmasın. Hainlere fırsat vermesin" dedi.

 

Tarih : 15 Temmuz 2021 Perşembe 13:06

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir açıklama yapan Büyük Birlik Partisi (BBP) Yenişehir İlçe Başkanı Naci Akar, "Biliyoruz ki birliğimizi, dirliğimizi bozmaya çalışan birileri hep vardı; bundan sonra da olacaktır. Bu hainler 15 Temmuz’da bambaşka bir yüzle karşımıza çıktılar. Önce devlete sızdılar. Sonra milletin silahını millete doğrulttular. Her badirede yeni bir destan yazan aziz milletimiz, en son 15 Temmuz ihanet gecesinde çıktı sahneye. Çanakkale ruhu alevlendi yeniden. O gece sokakları, meydanları dolduranlar, birer Çanakkale kahramanıydılar. Tanklara, uçaklara, kurşunlara, füzelere göğüs gerdiler; mukaddes vatanımızı, milli irademizi, Cumhuriyetimizi hainlere teslim etmediler. Rabbim cümle şehitlerimize rahmet eylesin. Rabbim birliğimizi daim eylesin. Ülkemiz üzerine hain emeller besleyen her kim olursa olsun Rabbim kahr-ü perişan eylesin. Türk tarihinin kara günü olmaktan Türk milletinin cesareti, vatan aşkı ve bayrak aşkı sayesinde kurtulduğumuz bu ve benzeri olayları Allah bir daha yaşatmasın. Hainlere fırsat vermesin" ifadelerini kullandı. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA