Ana-oğul, 20 gün arayla koronadan öldü


Mersin’in Anamur ilçesinde yaşayan Nar ailesi 20 gün arayla ikinci acıyı yaşadı. 20 gün önce Fadime Nar’ı alan koronavirüs, ailenin en küçük oğlu Ahmet Nar’ın da 20 gün sonra yaşamını yitirmesine neden oldu. 20 gün önce koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren Anne Fadime Nar’ın evlatlarına, ‘O sizin en küçüğünüz Ahmet’ime iyi bakın’ şeklindeki sözleri yürekleri dağladı.

 

Tarih : 11 Eylül 2021 Cumartesi 15:23


Adem GÜNEŞ 


Koronavirüs Mersin merkez ve ilçelerinde can almaya devam ediyor. Hatırlanacağı üzere birkaç ay öncesine kadar vakaların sıfırlandığı Anamur ve Bozyazı'da özellikle yaz tatili ve bayram tatili nedeniyle adeta vaka patlaması yaşandı. Vakaların artmasının ardından da peş peş ölümleri haberleri gelmeye başladı. 


20 GÜN ARAYLA ANNE-OĞUL CAN VERDİ


Son olarak Anamur ve Bozyazı'nın tanınan Nar ailesi 20 gün arayla ikinci acıyı yaşadı. 20 gün önce Fadime Nar’ı alan koronavirüs, ailenin en küçük oğlu Ahmet Nar’ın da 20 gün sonra yaşamını yitirmesine neden oldu. Edinilen bilgilere göre Anamur Devlet Hastanesi’nde fenalaşan Ahmet Nar, Alanya Başkent Hastanesi’ne sevk edildi. Yolda fenalaşan Nar’ın duran kalbini tekrar çalıştırmak için yoğun bir mücadele veren sağlık ekiplerinin müdahalesi yetersiz kaldı. Nar’ın ölüm haberi sevenlerini üzdü.  .  20 gün önce koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren Anne Fadime Nar'ın evlatlarına,  ‘O sizin en küçüğünüz Ahmet’ime iyi bakın’ şeklindeki sözleri yürekleri dağladı. 


YENİ KAYMAKAM UYARMIŞTI


Hatırlanacağı üzere Anamur'daki  pandemi vakalarının nüfusa göre çok yüksek olduğuna  dikkat çeken ve aşı olmaları konusunda vatandaşları uyaran Anamur'un yeni Kaymakamı Bilal Özdemir,  "Tüm vatandaşlarımızdan, hemşerilerimizden, pandemi konusunda duyarlı olmalarını, pandeminin sona ermediğini, İlçemizin vaka sayılarının da bir hayli ilçemizin nüfusuna göre yüksek olduğunu, vatandaşlarımızın  her zaman olduğu gibi maske,mesafe ve hijyen şartlarına uymalarını ve elimizdeki en önemli silah olan aşılama çalışmalarına katılım sağlamalarını bekliyorum" ifadelerini kullanmıştı.  Anamur Önceki Dönem Belediye Başkanı Mehmet Türe’de Nar ailesi için bir taziye yayınladı. Türe sosyal sayfasında yayınladığı mesajında; "Dereköy’den aile büyüğümüz Mehmet Nar amcamızın küçük oğlu, eşim Sevgi Nar hanımın kuzeni Ahmet Nar’ı maalesef kaybettik.Cenazesi Alanya’dan gelecek, bugün saat 18:00’de Bozyazı kelyaka mezarlığına konacaktır.1 ay önce annesi Fadime Nar teyzeyi kaybetmiştik ardından bu haber bizleri kahretti.Merhum ve merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum.Allah bir daha ailemize bu acıyı yaşatmasın" ifadelerini kullandı. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA