Fragman bitti film başlıyor


TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden kırmızı lacivertli temsilcimiz Play-Off mücadelesinde Orduspor 1967 ile karşılaşacak. Zorlu maçlar öncesi destek çağrısında bulunan İçel İdman Yurdu Basın Sözcüsü Halim Özyiğit, “Fragman bitti artık film başladı. Bizi bu zorlu süreçte lütfen bırakmayın. Davet beklemeden başta Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarımız yanımızda olsun. Taraftarımız zaten yanımızda. Kent protokolü bu zorlu süreçte bize manevi olarak destek olsun” dedi.

 

Tarih : 9 Mayıs 2022 Pazartesi 16:25

Necdet TAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig play-off eşleşmeleri ve maç programları açıklandı. TFF 3. Lig'de bugün tamamlanan karşılaşmalar sonucunda gruplarında 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar play-off oynamaya hak kazandı. Lig statüsüne göre ilk maçlar gruplarında 4. ve 5. sırada yer alan takımların sahasında oynanacak. TFF 3. Lig'de play-off yarı final 1. müsabakaları 12 ve 13 Mayıs, yarı final 2. müsabakaları 17 ve 18 Mayıs, final müsabakaları ise 23, 24 ve 25 Mayıs tarihlerinde oynanacak. 3. Grupta mücadele eden ve sezonu 3. Sırada tamamlayan temsilcimiz İçel İdman Yurdu ligi 4. Sırada tamamlayan Orduspor ile karşılaşacak. İlk maç 12 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de Ordu’da oynanacak. Rövanş maçı ise 17 Mayıs Salı günü saat 20.00’de Mersin Stadyumunda oynanacak. Zorlu maçlar öncesi Mersin basınıyla bir araya gelen İçel İdman Yurdu Basın Sözcüsü Halim Yiğit ve İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Ender Alkan, destek çağrısında bulundu.

“KENT KENETLENMELİ”

Kentin İçel İdman Yurdu etrafında kenetlenmesi gerektiğinin altını çizen Yiğit, “Bugün küllerinden doğan bir kulübü yaşatmaya çalışıyoruz. 2018 yılında tribünlere asılan ‘En karanlık gece biter, güneş yeniden doğar’ pankartını hatırlayın. Herkes o güneş bir daha doğmayacak düşüncesindeyken İçel İdman Yurdu gerçeği çıktı ortaya. Bugün o güneş doğmaya başladı. Daha iyi yerlere takımı taşıyacağız. Tüm kent İçel İdman Yurdu etrafında kenetlenmeli. Şampiyonluk coşkusunu inşallah birlikte yaşayacağız. Bu kulübü Allah’ın izniyle hep birlikte hakettiği yerlere taşıyacağız. Mersin yerel basınının bizlere verdiği gücün ve desteğin farkında olarak hareket ediyoruz. Basındaki arkadaşlarımızın takımları için yüreklerini ortaya koyduklarını biliyoruz” dedi.

“MAÇA GELMEK İÇİN DAVET BEKLEMEYİN”

Kent protokolüne destek çağrısında bulunan Yiğit, “Kenti hareketlendirmenin ve ayağa kaldırmanın tam zamanı. Fragman bitti artık film başlıyor. Kent protokolü bu kritik süreçte artık yanımızda olmalı. Fragman bitti artık film başladı. Bizi bu zorlu süreçte lütfen bırakmayın. Davet beklemeden başta Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarımız yanımızda olsun. Taraftarımız zaten yanımızda. Kent protokolü bu zorlu süreçte bize manevi olarak destek olsun. Davet beklemeden lütfen gelsinler. 17 Mayıs’ta evimizde oynayacağımız maçta 24 bin kişilik stadın dolacağına inanıyorum. Play-Off öncesi bir araya gelmemizin mutluluğunu kulüp yönetimimiz adına iletiyorum. İlerleyen zamanlarda umarım Kulüp Başkanımız Metin Saltık ve tüm yönetimimizle bir araya gelerek şampiyonluk duygusunu yaşayacağız. Şampiyonluk yolunda tüm Mersin halkını 17 Mayıs Salı Mersin Stadyumu’na bekliyoruz” şeklinde konuştu.

ALKAN: “ÇOK CİDDİ RAKİPLERLE OYNAYACAĞIZ”

İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Ender Alkan ise, “Takıma her zaman destek veriyorsunuz. Yeri geliyor eleştiri de yapıyorsunuz. Ama şunu bilin ki; ilk geldiğim günden beri, iyi bir şehre ve kulübe geldiğimin farkındayım. Süper Lig’de ve 1. Lig’de bu kentte Mersin İdman Yurdu’na karşı oynadım. Futbolu sadece maç kazanmak ve kaybetmekten ibaret olduğunu düşünmekten ziyade bir sosyal faaliyet olarak düşünmek gerekiyor. Futbol branşı hayatın ta kendisidir. Pandemi zamanında diğer branşlardaki çalışanların çoğu evinde otururken, bizler aşımızı olup çalışıyorduk. İnsanlar evinden çıkamazken, bizler sizin gibi işçi emekçisiydik. Bunu sürdürmek istiyoruz. Bazen başarılı bazen başarısız oluyoruz ama ben bu işi her zaman insanları mutlu etmek için yapıyorum. Bu yolda sizlerin desteği de çok önemli çünkü sizlerin dışarıya verdiği imaj insanları etkiliyor. Başkanımız ve yönetimimizle yaktığımız bu ateşi sizlerle beraber sürdüreceğiz inşallah. Maça gelen taraftar sayımız arttı. Bunu artırırsak geleceğe güzel bir kulüp bırakırız. Bu yıl birçok rekor kırdık ama eksiklerimiz de vardı. Daha iyisini yapabilirdik. Bunu ben ve futbolcularım da biliyor. Ama takım olarak bu şehre o şampiyonluğu getirmek istiyoruz. Bizlere inanın. Bizi eleştirirken rakiplerimizi de bakın. Üçünü de yendik. Kolay rakip değiller tabi ki hepsi güçlü rakipler. Büyük yatırım yapmışlar. Rakiplerimizi asla hafife almıyoruz. Çok ciddi rakiplerle oynayacağız. Aralarında büyük yatırım yapan şehir takımları var ama biz Mersin İdman Yurdu’yuz. Yönetimimiz, takımımız ve şehrimiz güçlü. İnşallah hep beraber başaracağız” diye konuştu.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA