Mersin İdman Yurdu sadece 10 kombine satabildi


TFF 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Mersin İdman Yurdu A.Ş.’de kombine şoku. 12 bin adet kombine basan kulüp yönetimi sadece 10 adet satabildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Halim Yiğit, “Şehrin takımının tüm yükünü 3-5 kişiye yüklemek büyük haksızlıktır. Sadece 10 tane kombine satılmış. 12 bin tane kombine bastık 9 noktada satışa sunduk ancak sadece 10 tane satabildik. Taraftarın kulübüne ve takımına sahip çıkması lazım. Öyle uzaktan sallamakla olmaz. Gelin bize destek olun” dedi.

 

Tarih : 16 Eylül 2022 Cuma 16:22

Necdet TAŞ

Lige evinde Amasyaspor galibiyetiyle başlayan ancak ikinci haftada Ağrıspor karşısında şok bir yenilgi alan Mersin İdman Yurdu’nda taraftarların takıma yeteri kadar destek vermemesi kulüp yönetimini kara kara düşündürüyor. 12 bin adet kombine basan kulüp yönetimi sadece 10 adet satabildi.

“BATAN GEMİYİ DENİZDEN ÇIKARIP ONARDIK”

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık’ın kulübün eski başkanlarından Ali Kahramanlı’yı ile ilgili yapılan eleştirilere yanıt veren Mersin İdman Yurdu A.Ş. Basın Sözcüsü Halim Yiğit, “Biz batan bir gemiyi denizin derinliklerinden çıkardık, kıyıya aldık onardık ve denize bıraktık. Bundan sonra bu geminin sağlam şekilde limana yanaşması için çaba uğraşıyoruz. Bunun için de tüm kentin omuz vermesi gerekiyor. Bu açıdan ziyaret programlarımız var. Bu programlar dahilinde herkesi ziyart ediyoruz. İş dünyasından tüm siyasilere kadar herkesi ziyaret edeceğiz. Mersin İdman Yurdu’na karşı olan ön yargıları kırmak için uğraşıyoruz. Önce bütünleşmemiz gerekiyor. İdman Yurdu bu kentin ortak değeri ve markasıdır. Sayın Ali Kahramanlı özelinde konuya değinecek olursak, Ali Kahramanlı bu kulübe 9 yıl hizmet vermiş ve kulübü 29 yıl sonra Süper Lige çıkarmış bu kulübe büyük emekler vermiştir. Kanıtlanmamış iddialar üzerinden bir insana yüklenmek doğru değildir. Ali Kahramanlı kentten destek göremeyince istifa etmek zorunda kalmıştır. Biz de Mersin İdman Yurdu olana kadar çok zorlu çektik. Zorlu bir süreçten geçtik. Yeri geldi ağlayıp birbirimize omuz verip ayağa kalktık” ifadelerini kullandı.  

“12 BİN KOMBİNE BASTIK SADECE 10 TANE SATILDI”

Birlik ve beraberlik sağlanmadan başarının gelmeyeceğinin altını çizen Mersin İdman Yurdu A.Ş. Basın Sözcüsü Halim Yiğit, “Sosyal dokumuzu ve ortak kültürümüzü değerlerimizi yitiriyoruz. Bu kentte herkes birbirine vuruyor. Artık ayrı ve gayrıları bir kenara bırakmamız lazım. Birbirimize yakınlaşmamız lazım. Mersin İdman Yurdu’nun başarısı için herkesin elini taşın altına koyup bu gemiye omuz vermesi lazım. Sayın Metin Saltık başkanlığında yönetim kurulu olarak tüm fedakarlıkları yapıyoruz. Önümüze ibret tablosu koyduk. Mersin İdman Yurdu’nun önceki durumuna düşmemek için dersimize çok iyi çalışıyoruz. Bu sene kombine bastık. Şehrin takımının tüm yükünü 3-5 kişiye yüklemek büyük haksızlıktır. Sadece 10 tane kombine satılmış. 12 bin tane kombine bastık 9 noktada satışa sunduk ancak sadece 10 tane satabildik. Taraftarın kulübüne ve takımına sahip çıkması lazım. Öyle uzaktan sallamakla olmaz. Gelin bize destek olun” dedi.

 “AĞRISPOR YOL KAZASIYDI”

Çatalca maçıyla ilgili de konuşan Yiğit, “Sezona güçlü bir kadro kurarak, şampiyonluk hedefiyle başladık. Mersin İdman Yurdu’nun adına ve tarihine yakışır bir kadro kurduk. Süreç içerisinde bazı mevkiler konusunda geç kalmış olabiliriz. Ağrıspor karşısında yol kazasına uğradık. 5 haftaya ihtiyacımız var. Ondan sonra bomba gibi bir takım olacağız. Bu sezon Play-Offlara kalmadan şampiyon olmayı hedefliyoruz. Takımda eksik ve cezalımız yok. Maça hazırız. Muğdat Çelik’in tedavisi sürüyor” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA