Tarsus’ta köyler arası futbol heyecanı başlıyor


Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvasının kura çekimi tamamlandı. Bu yıl 39 takımın mücadele edeceği turnuva, heyecan dolu anlara sahne olacak. Tarsus Belediye Başkanı Boltaç turnuvaların köyler arası dostluğu ve dayanışmayı pekiştireceğini ifade ederek, “Katılan tüm herkese başarılar diliyor, centilmence mücadele edilen bir turnuva olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

Tarih : 18 Temmuz 2024 Perşembe 15:03

 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Tarsus’ta 15’incisi düzenlenecek olan Köyler Arası Futbol Turnuvasının kura çekimi sonrası gruplar ve birinci hafta müsabaka tarihleri belli oldu.  Futbolun birleştirici gücüyle Tarsus’un köylerinde oynanacak maçlara yoğun ilgi gösterildi. 8 grupta tek devreli şekilde mücadele edecek köy takımları, gruplarında ilk iki sırada yer alıp son 16 turuna kalmak için mücadele edecek. 25.07.2024 tarihinde saat 17.00’da Bolatlı Mahallesi ve Beylice Mahallesi ile açılış mücadelesi gerçekleşecek. İlginin yüksek olduğunu belirten Başkan Boltaç “Futbol heyecanını köylerimize taşıyoruz. Örnek bir turnuva sergilememiz gerekiyor. Futbolun birleştirici gücüyle, hep birlikte coşkulu bir turnuva geçireceğiz. Asıl amacımız kötü alışkanlıklardan gençlerimizi geri çekmemizdir. Bunu da sporla yapacağız. Katılan herkese teşekkür ediyorum.” diye ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA