13 yıl sonra açılıyor!


Çukurova Uluslararası Havalimanı açılış için gün saymaya başladı. Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Süleyman Kozuva, 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü havalimanın açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağını bildirdi. Böylece bir aksilik olmazsa Çukurova Havalimanı, ilk ihalesinden 13 yıl sonra hizmete açılmış olacak.

 

Tarih : 19 Temmuz 2024 Cuma 13:38

AÇILIŞ 10 AĞUSTOS CUMARTESİ

Kozuva Şirketler Grubu’nun yapımını üstlendiği Çukurova Uluslararası Havalimanı tamamlandı. Önümüzdeki ayın 10’unda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla havalimanının açılışı gerçekleştirilecek. Kozuva Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Favori İşletmecilik A.Ş/YAKO Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş, tarafından 2020 yılında yapımına başlayan Çukurova Uluslararası Havalimanı açılış için gün saymaya başladı. Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan ve Tekirdağ kamuoyunun yakından tanıdığı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Süleyman Kozuva, 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü havalimanın açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağını bildirdi.  (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA