Başkan Yıldız, vatandaşlara aşure ikram etti


Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, aşurenin barışa, kardeşliğe, huzura ve mutluluğa vesile olmasını diledi. Bolluğun, bereketin ve paylaşmanın sembolü olan Muharrem Ayı’nın en güzel örneği Toroslar’da yaşandı. Başkan Yıldız, vatandaşlara aşure ikram etti.

 

Tarih : 20 Temmuz 2024 Cumartesi 12:41

Belediye ana hizmet binası önünde ve Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde bulunan Kültür Sanat Kaldırımı’nda gerçekleştirilen aşure dağıtımında vatandaşlar ise Başkan Yıldız’a yoğun ilgi ve sevgi gösterilerinde bulunarak teşekkür etti. Muharrem ayının maneviyatını yaşadıklarını belirten Başkan Yıldız, “Muharrem ayında yapılan aşure geleneğini Toroslarımızda sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızla kucaklaşarak aşure ikramında bulunduk. Aşurenin, barışa, kardeşliğe, huzura ve mutluluğa vesile olmasını, Alevi yurttaşlarımızın Muharrem ayında tuttukları yas-ı matem orucunun ve dualarının kabul olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA