Seçer’den destek sözü


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İçel İdman Yurdu’nun maçlarını yakından takip ettiğini belirterek, her zaman takımın yanında olduğunu söyledi.

 

Tarih : 13 Aralık 2019 Cuma 14:41

Hüseyin KIRKGÖZ

İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i ziyaret etti. Takımla ilgili Başkan Seçer'e bilgi veren Saltık, 12 haftalık periyot içerisinde iyi bir performansa imza attıklarını söyledi.  Başkan Saltık, "Başkanımız Vahap Seçer'i makamında ziyaret ettim. Takımımızla ilgili 12 haftalık durumu aktardım. 3 puan farkla lider olduğumuzu, kendisini de yanımızda daha sık görmek istediğimizi ilettim. Kendisine misavirperliği nedeniyle teşekkür ederim" dedi.

“TAKIMI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise takımı yakından takip ettiğini söyledi. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle maçlara katılamadığını ifade eden Seçer, "Her konuda takımınızın yanındayım. Başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte maçlara gelmek istiyorum. Sizlere her zaman hem maddi ham de manevi destek vereceğiz. Gayretlerinizden dolayı başta sizi ve Yönetim kurulunu kutluyorum" dedi.   Konuşmaların ardından Başkan Metin Saltık, başkan Seçer'e özel olarak yapılan 33 numaralı formayı takdim etti.

Paylaş :
Etiketler :  İçel İdman Yurdu, Metin Saltık, Vahap Seçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA