image

Okunma : 68  Tarih : 17.09.2024  E-Mail : yakupboncuk2019@gmail.com

 
Yakup Boncuk

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SAHİP ÇIKANLAR

Bu yılda Üniversiteler yakında  açılıyor..

ÜNİVERSİTEYİ KAZANMAK ZOR..

ÜNİVERSİTEDE OKUMAK VE BİTİRMEK DAHA ZOR..

Tarsusluların Ankara’daki dost kapısı, güven mekanı TADER (Ankara Tarsuslular Derneği) yine güzel çalışmalara öncülük ediyor.

Bu nedenle öncelikle TADER Başkanı Semih Özsu ve yönetim kurulu arkadaşlarını tebrik etmek istiyoruz.

XX

Bu yılda Üniversiteler yakında  açılıyor.. Ve TADER Üniversite Öğrencilerini  çatısı altına bekliyor...

TADER Genel Başkanı Semih Özsu Üniversitede okuyan Öğrencilere ve Ailelerine çağrıda bulundu. Başkan Özsu Tarsuslulara yaptığı çağrıda; “Değerli Hemşehrilerim, Yükseköğretim Kurumları Sınavları ’nda (YKS) başarı elde ederek Ankara ve diğer illerde üniversitelere yerleşmeye hak kazanan ve halen okumakta olan ailenizde, çevrenizde tanıdığınız sevgili gençlerimiz var ise; öğrencilik yaşamında kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlamak, ihtiyaç duymaları halinde imkanlarımız dahilinde onlara her konuda destek olabilmek için, her zaman Tarsuslulara açık bir dost kapısı olan; Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) ile öğrencilerimizi ve ailelerini irtibatlandırmanızı önemle rica ediyorum.  Üniversite öğrencilerimizi TADER çatısı altına bekliyoruz. Çünkü geleceğimiz olan gençlerimizi önemsiyor, onların eğitim süresince yanlarında olmak istiyoruz” demekte...

XX

TADERE BURS BAŞVURULARI

Tarsuslu Öğrencilerden  ihtiyaç sahibi olanlar  ‘’TADER Öğrenci” desteği ile bu yılda  burs alabilecek. Genel Merkezi Ankara’da bulunan Tarsuslular Derneği Üniversite öğrencileriyle yakında bir araya gelerek Burs başvuruları hakkında bilgi verecek..

TADER’e burs için başvurular yakında yapılacak. Başkan Semih Özsu burs için yakında açıklama yapacaklarını söylemekte.. Bu bursa Türkiye’nin 81 ilinde okuyan Tarsuslu öğrenciler müracaat edebilecek..Bursla ilgili tüm bilgilere’’ yakında  taderankara.org’’ adresinden ulaşmak mümkün olacak.

Özsu;’’Tüzüğümüz gereği önceki yıl sadece Ankara’da okuyan Üniversiteli öğrenciler Burs ’tan yararlanmıştı, yaptığımız tüzük değişikliğiyle artık Türkiye’nin 81 ilinde okuyan Tarsuslu öğrencilerimiz de müracaat edebilecekler. Üniversite öğrencilerimizi  çok önemsiyoruz, hepsi bizim için ayrı ayrı bir değer. Tarsus’umuzun ve ülkemizin geleceği olan  kıymetli Öğrencilerimize destek olmak, öğrenim yaşamlarına bir nebze de olsa maddi, manevi katkıda bulunmak için çabalıyoruz. Bu nedenle değerli hayırsever hemşehrilerimizden TADER Burs Fonu hesabına az veya çok demeden katkıda bulunmalarını önemle rica ediyoruz’’ dedi.

xx

Bir üniversite öğrencisi için bursun ne kadar önemli olduğunu iyi bilenlerdenim. Bu nedenle Semih Özsu kardeşimi yürekten kutluyorum.  Bu konuda Tarsuslu öğrencilerin yalnız olmadığını bilmelerini isterim. TADER gibi her türlü konuda yanınızda olan böyle bir derneğin var olduğunu bilmek bile insana moral veriyor.

 

Bunu açıkça söyleyen Özsu “Bizler hem dernek olarak hem de Ankara’da yaşayan Tarsuslu hemşehrilerimizle birlikte kuruluşumuzdan bugüne kadar  gençlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Ayrıca,  gelen öneriler doğrultusunda kültürel, sosyal, spor faaliyetleri gibi her türlü etkinliği yapmaya hazırız “ diyerek  destek olan kişilere teşekkür etti.              

Özsu, her zaman TADER’ in yanında olan, destek veren, Tarsuslulara ve Mersinli hemşehrilerimize yaptıkları destekler için teşekkür etti.. Son söz: TADER’e burs için başvurular,  Ekim ayında yapılacak olup, Üniversite eğitimi alan gençlerimizin bu fırsatı değerlendirmelerini temenni ederim.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz :

Güvenlik Kodu : Güvenlik Kodu
Kod :

 


 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA