Silifke’den iddialara sert cevap


Adana medyasının Teknik Direktörleri Muzaffer Tozlu hakkındaki iddialarına sert sözlerle yanıt veren Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Muzaffer Tozlu, Silifke Belediye spordur, Silifke’dir, 130 bin nüfuslu güzel Silifke’mizin futboldaki temsilcisidir. Her iddia sahibi iddiasını ispat etmekle mükelleftir, iddiasını ispat etmeyen, edemeyen müfteridir. Teknik direktörümüz Muzaffer Tozlu’ya atılan iftiralar da Silifke’mize yapılmıştır. Hukukçularımız gerekli hukuki süreci başlatacaktır” dedi.

 

Tarih : 23 Mart 2022 Çarşamba 16:33

Necdet TAŞ

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam eden namağlup lider Silifke Belediyespor, hafta sonu Mersin derbisinde ilk yarısını 1-0 yenik bitirdiği maçta, son 10 dakika da bulduğu gollerle Erdemli Belediyespor’u 3-1 yendi. Taraftarlarının büyük desteği ve ikinci yarıda oyuna giren oyuncularla golleri buldu. Yasin Bayram, Mehmet Şıralı ve Süleyman Öztürk’ün ayağından kazandığı gollerde kazasız yoluna devam etti ve en yakın rakibi Adana 1954 ile 5 puanlık farkı korudu.

ADANA MEDYASINDAN ÇİRKİN İFTİRA

Maçın ardından Adana’da yayın yapan bir haber sitesinde Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ve birlikte hareket ettiği bazı isimlerin BAL Liginde yapılan mücadelede gayri resmi hamleler ile Ligin gidişatına müdahil olduklarına dair mesnetsiz ve asılsız iddialarda bulunmuştu. İddialara göre Tozlu, Erdemi maçı öncesinde Erdemli Belediyespor Teknik Direktörü ile bir araya gelerek ‘Hatır Şikesi’ talebinde bulundu. Ayrıca Tozlu’nun rakip takım oyuncularını Belediye işe almak ve değişik vaatlerle takımların kendileriyle oynayacakları maçta sahaya zayıf çıkmasını bu yöntemle sağladıkları iddia edildi.

SİLİFKE’DE İDDİALARA SERT CEVA

Silifke Belediye spor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek ve yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediyesi Başkanı Sadık Altınok, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay,  AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar basın açıklamasında bulundu. Konuyla ilgili iddiaları yalanlayan Dölek, “Son günlerde ajansadana.com adlı internet sitesi üzerinden Silifke Belediye Spor kulübümüz futbol takımı teknik direktörü Muzaffer Tozlu , Kulübümüz ve Belediyemiz ile ilgili yapılmaya çalışılan algı operasyonu ve dün Adana 1954 FK yönetim kurulunun düzenlediği asılsız, dayanaksız, mesnetsiz iddialarla dolu basın açıklaması karşısında basın açıklaması yaparak kamuoyunu doğru bilgilendirmek zorunluluğu hasıl olmuştur. Bilindiği üzere Bölgesel Amatör Lig 4.Bölge 1.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren takımımız 15.hafta karşılaşmaları sonrasında en yakın rakibinin 5 puan önünde namağlup lider konumundadır” ifadelerini kullandı.

“HER İDDİA SAHİBİ İDDİASINI İSPAT ETMEKLE MÜKELLEFTİR”

 Takımın sahada gösterdiği mücadele ile elde ettiği bu konuma maalesef rakiplerinin gölge düşürülmeye çalışıldığını kaydeden Dölek, “Silifke Belediye Spor Kulübü  dün kurulmamıştır. 1964’den bu yana TFF 2.Lig , 3.Lig, Bal ligi ve yerel liglerde mücadele veren takımımızın  mazisi başarılarla doludur. Bugün de sahada gösterdiği mücadele ile bulunduğu konumu sonuna kadar hak etmektedir. Muzaffer Tozlu kulübümüzün futbol takımı teknik direktörü olup sahada gösterilen mücadele ile hak edilen Başarının da mimarlarındandır. Muzaffer Tozlu, Silifke Belediye spordur, Silifke’dir, 130 bin nüfuslu güzel Silifke’mizin futboldaki temsilcisidir. Her iddia sahibi iddiasını ispat etmekle mükelleftir, iddiasını ispat etmeyen, edemeyen müfteridir. Teknik direktörümüz Muzaffer Tozlu’ya atılan iftiralar da Silifke’mize yapılmıştır. Hukukçularımız gerekli hukuki süreci başlatacaktır. Bizler de Silifke Belediyesi, MHP Silifke İlçe Teşkilatı, AK Parti Silifke İlçe Teşkilatı, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, Silifke Belediye spor Kulübü ve tüm Silifke olarak bu sürecin takipçisi olacağız” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA